Kako odstraniti shranjeno geslo iz Facebooka - Članki

Kako odstraniti shranjeno geslo iz Facebooka

Z uporabo Facebooka na osebnem računalniku je smiselno shraniti geslo, da ostanete povezani. Če pa kdo začne uporabljati vaš računalnik, bo brisanje shranjenega gesla zaščitilo vašo zasebnost. Tako Facebook kot internetni brskalnik si lahko zapomneta geslo za spletno mesto za družabno mreženje. Morate prekiniti povezavo s spletnim mestom, da preprečite shranjevanje gesla, lahko pa spremenite nastavitve internetnega brskalnika tudi, ko ste prijavljeni.

Navodila

Spremenite svoje geslo za Facebook, če mislite, da je nekdo imel dostop do njega (Justin Sullivan / Getty Images / Getty Images)
  1. Kliknite povezavo »Račun« v zgornjem desnem kotu katerega koli zaslona Facebook in v spustnem meniju izberite možnost »Izhod«.

  2. Počistite potrditveno polje poleg možnosti »Naj me prijavim«. Ko se naslednjič prijavite, Facebook ne bo shranil vašega uporabniškega imena in gesla, da vas bo nenehno povezoval.

  3. Če želite izbrisati shranjeno geslo v Internet Explorerju, odprite meni »Internetne možnosti« in v razdelku »Zgodovina brskanja« kliknite »Izbriši«. Nato kliknite »Izbriši gesla«.

  4. Pojdite na zavihek »Orodja«, če uporabljate Firefox, in izberite »Možnosti«. Kliknite zavihek »Varnost« in nato »Shranjena gesla«. Označite vrstico »Facebook« in kliknite »Odstrani«.